Nieuws

Betreffende de examens:

Om toegelaten te worden voor een keub-examen (graad-examen) zijn er een aantal voowaarden:

Goede namiddag iedereen

Voilà beter laat dan nooit, maar ik zit met een fixe verkoudheid, een wederkerend verschijnsel voor velen bij het openen van het nieuwe schooljaar.

Hallo iedereen,

Het herstarten van onze lessen in de stedelijke sporthal ’t Venneke blijft afhankelijk van de corona maatregelen, maar : gezien de situatie positief evolueert, is het heel waarschijnlijk dat we in september kunnen herstarten. De laatste co2 meting door Stad A gaf een gunstig resultaat, en de co2 meter wordt deze maand geleverd en geïnstalleerd.

Baekma wenst alle leden en familieleden een voorspoedig nieuw jaar 2017. Baekma blikt terug op een geslaagd 2016 met examens in alle disciplines: Taekwondo, Hapkido, Hankido en Hangueldo, zowel wat de Keubgraden betreft als de Dan-graden.

Voor de foto's: klik hier Bij Baekma waren het weer examensen in de nammidag voor de senioren Hapkido drie sporters en 's avonds 1 persoon voor het Hapkido, toffe examens, iedereen goed voorbereid en met verve geslaagd proficiat voor alle nieuwe gele, oranje en blauwe banden.

SIMSA : examens voor gekleurde gordels van onze eigen leerlingen Die gaan door tijdens de normale lessen :

-        Hapkido & Hankido volgende week woensdag

-        Taekwondo vrijdag 23 december

 

Inschrijven door aan  ondergetekende :

-        Afgifte rood paspoortje

Hapkido hankido les van gisteren bij 

Er werden foto's genomen van de trainingen van maandag 30 september 2016. Die foto's vind je onder het tabblad foto's of nog sneller: klik hier

Heel belangrijk: mens is nooit te oud om te sporten, zelfs niet om met krijgskunsten te beginnen. Daar zijn wij bij Baekma heilig van overtuigd. Sterker nog, wij willen juiste mensen met levenservaring aanzetten om actief te blijven. Daartoe bieden wij in onze Sportclub een heel geschikte sport aan: Hankido.

Voila vorig jaar hebben we Sabine genomineerd, en zij was het Grootste Clubhart van het District Ekeren.   Geert zal jullie zsm contacteren teneinde een nieuwe kandidaat uit onze vereniging te nomineren en hiervoor de nodige promo te verzorgen (e-mail, fb, kranten, vrienden, familie, collegae, clubs, organisaties, enz enz enz)  Groetjes Alfred