clubhart

Beste Sportvrienden, stemmen voor het grootste clubhart ligt ons na aan het hart, komaan lees hier wat je moet doen ...

Beste,

De voorbije twee weken kon je een vrijwilliger uit je sportclub nomineren als grootste Clubhart. Wie staat er altijd klaar om te helpen? Wie steekt zijn hart en ziel in de club? Kortom, wie verdient het om in de bloemetjes gezet te worden?

Vanaf nu kan je stemmen op het genomineerde clubhart van je club. Als je genomineerde de meeste stemmen van de gemeente kan verzamelen, krijgt hij of zijeen mooie stadsfiets en een wellness-arrangement. Bovendien beloont de jury de mooiste verhalen met tot € 5.000 voor de clubkas! 

Roep zoveel mogelijk personen op om te stemmen op je Clubhart viawww.gva.be/clubhart. Deel deze link via e-mail, via Facebook of andere communicatie binnen je sportclub.

 

STEM NU OP JE CLUBHART

 
 

Nog geen nominatie?

Heb je nog niemand genomineerd uit je sportclub? Vul dan zo snel mogelijk een nominatie in voor de meest verdienstelijke vrijwilliger uit de club. Klik op onderstaande knop, vul je unieke code GVA_05882 in en vul de gegevens van je Clubhart in. Daarna kan er gestemd worden.

 

NOMINEER NU JE CLUBHART

 
 Veel succes!

Gazet van Antwerpen

Facebook

Twitter

 

 

Je ontvangt deze e-mail in het kader van het Clubhart project van Gazet van Antwerpen. Dit e-mailadres werd gevonden in de Sportdatabank van Vlaanderen.

Privacy | © Mediahuis 2016